HP Pavilion X360 laptop



A HP Pavilion X360 laptop igazából egy hibrid tablet, melynek stílusához leginkább a Lenovo Yoga áll közel. A dupla zsanérnak köszönhetően a kijelző 360 fokban elfordítható és a notebookból egy csapásra tabletet kaphatunk. A laptop 11.6” hüvelykes kijelzője támogatja a multitouch funkciót, így nem probléma a Windows 8.1 csempés felületének a kezelése. A HP Pavilion X360 laptop további kiválósága a Beats Audio hangzásrendszer, mellyel a kívánt hangzást saját tetszésünk szerint állíthatjuk. Bár kategóriájában nem a legerősebb notebookról van szó, de viszonylag olcsó ára annál vonzóbbá teszi.


HP Stream laptop



Karácsony előtt egy nem mindennapi újdonsággal állt elő a HP. A Windows-al karöltve mutatták be a HP Stream laptopot, mely egyértelmű válasz az egyre népszerűbb Chromebook-ra. A jó áron hozzáférhető notebook szó szerint sokszínű, mivel több fajta színben is elérhető. A laptop pozitívumai közé tartozik a kényelmes billentyűzet, valamint a viszonylag nagy hangszórói, melyek bőséges hangzást biztosítanak. A HP Stream laptop előnye más készülékekhez képest a passzív hűtés, melynek köszönhetően nem kell a ventilátorok zúgásától tartanunk.


HP Split 13 laptop



A HP Split 13 laptop kiváló kombinációja a teljes értékű laptopnak és a mindig kéznél levő tabletnek. Előnye a mobilitásában rejlik, hiszen a táblagép lecsatolásával bárhol megnézhetjük kedvenc filmünket, szörfözhetünk a neten, vagy játszhatunk interaktív játékokat. Ha pedig éppen emailt vagy dokumentumot kell írnunk, akkor kéznél van a billentyűzettel és touchpaddel ellátott dokkoló. Más hibrid notebookkal ellentétben a HP Split 13 laptop Intel Core i5-4200U processzorral és 64GB-os SSD gyorsítótárral rendelkezik, így a gyorsaságra végképp nem lehet panasz. Ha mindehhez hozzávesszük a 8 órás üzemidőt, akkor elmondhatjuk, hogy az egyik legjobb hibrid notebook a piacon.


HP EliteBook Folio 1040 laptop



A HP EliteBook Folio 1040 laptop egy üzleti ultrabook, mely leginkább a kiváló teljesítményével, az ellenálló képességével és a hosszú üzemidejével tűnik ki. A vékony, tökéletesen kidolgozott fémháza mindössze 1,5 kg, így a mobilitás végképp nem jelent gondot. Tartozéka többek között egy 3G modem, így Wifi lehetőség nélkül is szabadon szörfözhetünk az interneten. Gyorsaságra nem lehet panasz, hiszen a HP EliteBook Folio 1040 laptop szíve egy Intel Core i7 4600U processzor, melyet 8GB memória és egy 256 GB-os SSD egészít ki. Az energiatakarékos technológiáknak és a nagy kapacitású akkumulátornak köszönhetően az Ultrabook akár 10 órát is kibír, ezért hosszabb utazások során is gond nélkül használhatjuk.


HP Omen laptop



A végére egy olyan notebookot hagytunk, mely már régóta hiány volt a HP berkeiben. Az amerikai gyártó 2014-ben mutatta be az új gamer laptopját, mely az Omen megnevezést kapta. A titokzatos név mögött egy bivalyerős gamer laptop rejtőzik, mely nem csak kiváló teljesítményével, de megjelenésével is elkápráztat bennünket. A mindössze 2 cm vastag laptop szíve egy négymagos Intel Core i7-4710HQ processzor, melyhez kiváló grafikus kártya, az Nvidia GeForce GTX 860M társul. A notebook hűtése miatt sem kell aggódnunk, hiszen a meleg hő elvezetéséről két alsó és egy hátsó ventilátor is gondoskodik, melyekhez külön szellőzőnyílások is tartoznak. A játékosok örömére a HP Omen laptop slim megjelenésével és erős konfigurációjával két legyet is üt egy csapásra.