Tudom, a legutóbbi bejegyzés hülyén jött ki. Firkantok most már pár sort.

10. Sötét erdő


Ezerszer látott sablonok. Béna színészek, igen még a Trónok Harcás Margaery is. Egyáltalán nem félelmetes. Borzasztóan unalmas! Pedig maga a helyszín és a témaválasztás remek!



9. Rideg világ


Egy jó alapötlet, totálisan súlytalan, céltalan megfilmesítése, egyébként jó színészekkel.



8. Kötéltánc


Egy magamutogató, beképzelt idióta átmászik két ház között. 3D-ben persze a mozikban! Ez igen!



7. Az ötödik hullám


Minden ami rossz lehet egy young adult sztoriban az itt van. Idióta p*csa főszereplő, sármos nem emberi lény, akivel persze szerelembe kell esni. Azt is a legundorítóbb módon kell bemutatni, és minél hiteltelenebbül. Értelmetlen párbeszédek, már az alapötletben is logikai bukfencek tömkelege. Szörnyű!



6. Parajelenségek: Szellemdimenzió


Ugyanaz a sz*rság mint eddig.



5. Neon démon


Egyik kedvenc rendező, pályája mélypontjára ért. Felszínes, értelmetlen, túlművészkedett film a modell szakmáról. Aminek igazából semmi valódi mondanivalója nincs, csak provokálni akarja a nézőt. Viszont fantasztikusan néz ki és eszméletlen jó a zenéje. És van egy leszbi csaj aki kényezteti magát egy hullán. Mert az úgy kell... Anyád!



4. A dán lány


Undorító hatásvadászat! Film az első fickóról, aki nővé operáltatta magát. De nem azért készült el, hogy elmeséljék a sztoriját, hanem azért, hogy az alkotók elmondhassák, hogy ők készítették róla az első filmet. Mindez az általam mélységesen gyűlölt Eddie Redmayne-el súlyosbítva... RETTENET!



3. Egyiptom istenei


A trailer önmagáért beszél... Jaime Lannister ejnye!



2. Támadás a Fehér Ház ellen 2 - London ostroma


Film+ 2-re való zs kategóriás akció szemét a mozikban. Műkeménykedések, béna akció, undorító CGI. Ide jutottunk...



1. Jöttünk, láttunk, visszamennénk 3: A forradalom


Öljünk ki minden jót, amit az első két rész és még a remake is feltudott mutatni. Írjunk bele borzasztóan kínos és humortalan poénokat. Lehetőleg legyen mind erőltetett! Hozzuk vissza a színészeket az előző részekből akikről ordít, hogy csak a lóvéért tértek vissza, de energiát nem hajlandóak beleölni a munkába. Öntsük nyakon ripacskodással. Legalább két órásra húzzuk el és el is készült a tavalyi év legsemmirekellőbb filmje.