Ha azt írom, hogy a Dr. Clemenst megformáló színész fogja a tegnap új trailert kapott The Witcher 3: Wild Hunt egyik karakterét megszólaltatni, lehet, többen megkérdezik: kicsoda? De ha azt írom, hogy Tywin Lannister, a Kaszter Hegy Ura, a Nyugat őrzője és Lannisport védelmezője, valószínűleg máris többen rájönnek, hogy Charles Dance-re gondoltam.

Az Alien3 helyszínét adó Fiorina „Fury” 161 börtöntelep társaihoz képest emberi doktorát, és a Trónok harca kíméletlen katonáját életre keltő Dance ugyanis szerepet kapott a Witcher 3-ban is, méghozzá ő lesz az előző részben sok bonyodalmat okozó Nilfgaardi Birodalom uralkodója, Emhyr var Emberei.

„Charles Dance a tökéletes jelölt arra, hogy eljátssza a hatalmas nilfgaardi uralkodó szerepét a Witcher 3-ban. Egy álom teljesült itt, a RED csapatánál, hogy együtt dolgozhatunk egy ilyen zseniális színésszel és megnyerő személyiséggel” -- írta a játék hivatalos honlapján Marcin Blacha, a vezető író.

Ez még egy ok, hogy várjuk a The Witcher 3: Wild Hunt 2014-es, PC-re, Xbox One-ra és PS4-re történő megjelenését, pláne, ha valaki Trónok harca- vagy Alien-rajongó.

Witcher 3: Trónok harca szereplő a játékban

The Witcher 3: Wild Hunt -- Megjelenés: 2014 ősz -- Gépigény: nem ismert