Tegnap még reménykedtünk benne, hogy a PAX South keretein belül tartott Inside Gearbox Software című prezentáción bejelentik a Borderlands 3-at, ez azonban elmaradt – bár maga a műsor így sem volt azért érdemtelen, hiszen megismerhettük az adatlapon látható Borderlands: The Pre-Sequelhez érkező Lady Hammerlock Packot, valamint a Homeworld Remastered Collection megjelenéséről is megtudtunk egyet s mást.

De azért nem maradunk Borderlands 3 hír nélkül, még ha az csak annyi is, hogy a Gearbox elkezdte toborozni a fejlesztőcsapatot. Az éhes ember minden morzsának örül, na. A dologról a stúdió feje, Randy Pitchford adott tájékoztatást Twitteren: „Megkezdtük a toborzást a következő Borderlandshoz. Ez a nagy dobás. Ipari nagyágyú vagy? Küldj nekem e-mailt.”

E csirip félreérthetetlenül jelzi, hogy a következő Borderlands már sínen van. Oké, nem feltétlenül a harmadik rész, legalábbis így a másfél epizódnak megfelelő Pre-Sequel, és a spin-offként üzemelő Tales from the Borderlands után kicsit elhamarkodott lehet egy Borderlands 3-ra gondolni. Ennek ellenére számíthatunk arra, hogy a 2K Games a jövőben, talán nem is olyan sokára bejelent valami újat Pandoráról.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!