A decemberben bejelentett Crash Bandicoot N.Sane Trilogy-ról csak annyit tudtunk meg, hogy a sorozat első három részét fogja tartalmazni. Most ennél sokkal több információ jelent meg, például a premierdátum: 2017. június 30-ától mindenki megvásárolhatja Crash felújított kalandjait! Jó hír, ugye? Azért vártak ennyit a premierdátum bejelentésére, hogy egy olyan menetrendet tudjanak kialakítani, ami biztosítja a minőséget, azt, hogy mindenki egy jó játékot kapjon, ha a vásárlás mellett dönt.

A fejlesztők nemcsak az eredeti játékot alkották újra, de megnövelték a textúrák számát is, amit a környezeten is észre lehet majd venni. Emellett újdonság lesz a valós idejű bevilágítás a PBR (Physically Based Rendering) Engine-ben. Ugyanakkor a környezet színen lesz, mókás lesz, és ez fogja biztosítani a klasszikus játékmenet mellett a szórakozási faktort. A zenét is újrakeverték, hogy az illeszkedjen a feljavított grafikához. A fejlesztők szerint az eredeti dallamok csodásak voltak és tökéletesen illeszkedtek az eredeti PlayStation képességeihez, de most a kiterjesztett forrásokkal fel tudták javítani az eredeti muzsikát, úgy hogy hű maradtak annak eredetijéhez.

A Crash Bandicoot N.Sane Trilogy egy AAA minőségű "remaster plus" kiadás lesz, hiszen a program eredeti tulajdonságai mellé sok új funkció is beépítésre került, amit a rajongók nagyon szeretni fognak!