Bár a Dead Rising 4 már tavaly óta kapható, PC-re eleddig csak a Windows Store-ból érhettük el, ami sokaknak nem volt elég csábító ajánlat, már csak azért sem, mert ez megkövetelte a Windows 10 használatát, és hát azzal nem mindenki él. Nos, ha te is azok közé tartozol, akit a Microsoft boltja tartott vissza ettől a meglehetősen szórakoztató – bár a sorozat többi részéhez képest újat nem igazán villantó – játéktól, akkor jó hírünk van! Az akadály elhárult, a Dead Rising 4 immár Stemaen is megvásárolható, vagyis már nem kötődik a Windows 10-hez.

Frank West második nagy menete jelenleg 59.99 euróba, azaz nagyjából 18 500 forintba kerül, amihez megvásárolhatjuk 19.99-ért (6200 forint) a Season Passt, és 3.99-ért (1200 forint) a Holiday Stocking Stuffer Pack DLC-t. A Dead Rising és a Season Pass egyben is bezsákolható 79.98 euróért, ami magyar valutában nagyjából 25 000 forint.

A Season Passnak része a Stocking Stuffer Holiday Pack, a Frank Rising és a Super Ultra Dead Rising 4: Mini Golf – ezeket a Steamen jelenleg nem vásárolhatjuk meg külön –, valamint az alapjátékhoz jár még az ingyenes My Bloody Valentine, a Street Fighter pakk és a két extra nehézségi fokozat, a Hard és a Blackest Friday.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!