A Destiny az Activision idei nagy dobásának ígérkezik, a Bungie által készített MMOFPS-t pedig a kiadó feje, Bobby Kotick is imádja. Olyannyira oda van érte, hogy azt találta mondani egy pár nappal ezelőtt tartott befektetői megbeszélésen, hogy "a Destiny lesz a legjobb eladásokkal büszkélkedő új videojáték a történelemben".

A hangsúly az "új" szón van: a Destiny teljesen friss szellemi termék, ami ráadásul játékmenet tekintetében is forradalminak tűnik. Kotickot sokan nagyotmondással vádolták meg a kijelentése miatt, holott valószínű, hogy a világ legnagyobb kiadóóriását menedzselő cégvezér pontosan tudja, mit beszél. Lehet utálni Kotickot, az viszont biztos, hogy nélküle sosem termelt volna olyan sok pénzt az Activision, hogy gyakorlatilag egyeduralkodóvá nőjön az FPS-piacon (ha valaki nem érti, mire gondolunk, csak annyit mondunk: Call of Duty).

A Destiny fejlesztése egyébként remekül halad. A játék 2014. szeptember 9-én kerül boltokba, nyáron viszont nyílt bétateszt is lesz, hogy őszre egy kiforrott shootert vásárolhassanak meg a rajongók. Sajnos a PC-s kiadás még mindig kérdéses, ugyanakkor a remény, mint tudjuk, sosem hal meg.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!