A DigiPrime.hu csapata harmadik alkalommal vesz részt a MondoGames PC Guru Show-n, hogy egész nap játékokkal, eSport versenyekkel és más programokkal szórakoztassa a rendezvényre kilátogató fiatalokat és időseket. A helyszínre a számítástechnikai cég csapata 13 nagyteljesítményű PC-t visz ki. Ezeken olyan játékokkal lehet játszani, mint a Dark Souls 3, a No Man's Sky, a Technomancer, a Doom, a Mortal Kombat X, vagy éppen a LEGO Star Wars: The Force Awakens. A szabad játékra reggel lesz lehetőség.

Ezután a versenyek veszik át a főszerepet, egy kis csavarral:

10 gépen folyamatos izgalom és pörgés várja az érdeklődőket; de 2 gépen továbbra is szabad játék lesz; 1 gépen pedig a teljes napot végigközvetítik a DigiPrime által meghívott streamerek! Lesznek Counter-Strike: Global Offensive, Overwatch és Hearthstone, valamint League of Legends meccsek. A CS:GO, Overwatch és Hearthstone versenyek lebonyolításában Hiponixx segédkezik, míg a LoL meccseket Zimerion mellett Kpuxu és Wisdom közvetíti majd.

maxresdefault1.jpg 

A NoLife csapata is kilátogat a DigiPrime standjához, akik játékkal, közvetítéssel és még ki tudja, hogy mivel lepik meg a nézelődöket. Az est végén az összes gépen ismét szabad játékra lesz lehetőség, a streamer-ek pedig - a CrewBest-Digiprime.hu Multigaming oszlopos tagjai - Riell és Drag-On lesznek! A játék mellett lesznek még cosplay-es lányok is (Rin Cavornon és Driana érkezik), fotózkodni is lehet velük a DigiPrime standjánál.

Anome is jelen lesz, hozza a rajzfüzetét és hőstervezést vállal! Meséld el, hogy milyen álmaid hőse, Ő pedig megrajzolja neked és hazaviheted! Tristana pedig a cosplay mellett smink-készítéssel vár mindenkit!

Látható, hogy rengeteg, jobbnál-jobb program lesz a rendezvényen, ahol mindenki találhat kedvének való szórakozást. Érdemes lesz kilátogatni.