• A Hitman játékként manapság is remekül megállja a helyét.
  • Sajnos viszont a Hitman filmek nagyon rosszak lettek.
  • James Gunn, a galaxis őrzői rendezője bebizonyítaná, hogy lehet jó Hitman filmet rendezni.

Sajnos még mindig nem sikerült megtalálni annak a módját, hogy jó, önálló formában is élvezhető és értékelhető filmek szülessenek a legnevesebb játékok alapján. Hibái ellenére, számomra a WarCraft megfilmesítése a jelenlegi etalon: úgy tudtam élvezni a TV előtt a Warcraft-ot, mint a monitor előtt. A Hitman sajnos viszont közelébe sincs ennek az élmények, pedig kétszer is kapott lehetőséget a moziban.

Ez viszont változhatna, ha a Galaxis őrzői rendezője venné kezébe a gyeplőt. James Gunn rendező kapcsolata a játékokkal kifejezetten elmélyült lehet, mivel A galaxis őrzői rendezésekor a Mass Effect trilógia szolgált számára a legfontosabb inspirációforrásként… mondjuk Star-Lord maszkjának megnézése után ezt le sem lehetne tagadni. De a Hitmanhez fűződő kapcsolata is olyan erős, hogy szívesen rendezne belőle filmet… olyat, ami jó is.

Ráadásul nem egy finomkodó, nagyon fiatal egyének által is megtekinthető verziót szeretne, hanem egy 18 éven felülieknek szóló, igazi Hitmant. Korábban próbálkozott is a projekt megvalósításával, de producereknek az érettebb, de leszűkített célközönség ötlete nem tetszett, így végül nem lett semmi a dologból. Kár érte, valószínűleg jobb lett volna, mint a Hitman: Agent 47.

„Néhány éve próbáltam csinálni egy Hitman-filmet, de a producerek akkoriban nem akarták, hogy ez egy 18 éven felülieknek szóló film legyen, szóval elvetették az ötletet.”

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Ti azon kevesek közé tartoztok, akik élvezték a legutóbbi Hitman mozit? Vagy ti is inkább próbáljátok elfelejteni?