A múlt héten jelent meg a sajnos ezer sebből vérző Ghost Recon: Wildlands, és máris az idei év legjobban nyitó címe lett. Ez persze így, március közepén még nem nagy szám, hiszen a Wildlands épp az egyike az évet nyitó nagy neveknek, a többi meg csak utána jön, de így is szép teljesítmény azért, hogy például sikerült maga mögé szorítania a szintén a múlt héten debütált Horizon: Zero Dawnt. Persze, azért hozzá kell tenni, hogy a Wildlands több platformon elérhető, mint a Horizon.

Az új Ghost Recon emellett a második legjobban nyitó játék, aminek címében ott leledzik a híres techno-thriller író, Tom Clancy neve. Ilyen játékból szép számmal akad, sőt, komplett sorozatokról beszélhetünk, mint a Ghost Recon, a Rainbow Six, a Splinter Cell és a HAWX. És persze a The Divison, ami az egyetlen olyan Tom Clancy nevével fémjelzett játék, amit a Wildlands nem tudott maga mögé utasítani.

Az idei év eladás tekintetében jelenleg az alanti lista szerint áll, amin a legkiemelkedőbb nem feltétlen a friss címek, hanem inkább a négyéves – így a listán a legöregebbnek számító – GTA 5 ötödik helye:

  1. Ghost Recon: Wildlands
  2. Horizon: Zero Dawn
  3. Lego Worlds
  4. Zelda: Breath of the Wild
  5. GTA5
  6. Nier Automata
  7. FIFA 17
  8. Rocket League
  9. 1-2 Switch
  10. COD: Infinite Warfare
Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!