Túl van az egymilliós eladáson az e héten indult Humble Origin Bundle, ami több mint 5 millió dollárnyi jótékonyságra fordítható bevételt jelent. A mérföldkő eléréséhez alig 36 órára volt szükség, de ha figyelembe vesszük, milyen játékok vannak a csomagban, azért nem annyira meglepő a rekordteljesítmény, hiszen a Dead Space 3 (adatlapunkon), a Dead Space, a Mirror's Edge, a Crysis 2: Maximum Edition, a Medal of Honor, és a Bunrout Paradise: The Ultimate Box is igazán csábító játék. Sőt ha a jelenlegi átlag, azaz a 4,80 dollár (nagyjából 1100 Ft) feletti ajánlatot tesz valaki, akkor bónuszként megkapja a The Sims 3-at a Starter Packkel, és a Battlefield 3-at, egy-egy zenei albummal megtoldva. Ahogy mondani szokás: a hülyének is megéri.

A játékokat az Originen vagy a Steamen aktiválhatjuk, bár utóbbi alól kivétel a Battlefield 3, a The Sims 3 és a Dead Space 3, ezeket csak az EA disztribúciós rendszerén át érhetjük el. A bevételt az Amerikai Vöröskereszt, a San Franciscó-i AIDS Alapítvány, az Amerikai Rákellenes Szövetség, a Watsi, valamint az emberi jogokat terjesztő Human Rights Campaign kapja, a vásárlók által meghatározott arányban.

A Humble Origin Bundle még augusztus 28-ig várja a vásárlókat, és érdemes mielőbb bezsákolni, hiszen ahogy az összes csomag esetében, úgy itt is várhatók további bónuszjátékok. Ezeket mindenki megkapja, aki akárcsak egy dollárt költött az alappakkra a leleplezés előtt, utána viszont már csak a magasabb összeget befizetve lehet hazavinni őket. Hogy ezek mik lesznek, még kérdéses, a netes (természetesen kétes megbízhatóságú) pletykacsatornákon a MoH: Airborne, a Dead Space 2, a Bulletstorm és a Red Alert 3: Uprising kering...