• A jövő év elején megjelenik az Assassin's Creed Chronicles trilógia hiányzó két része
  • Assassin's Creed Chronicles: India megjelenés: 2016. január 12.
  • Assassin's Creed Chronicles: Russia megjelenés: 2016. február 9.
  • Platformok: PC, PS4, Xbox One
  • Február 9-én együtt is megvásárolható lesz a három játék az Assassin’s Creed Chronicles Trilogy Pack keretében
  • Az Assassin’s Creed Chronicles Trilogy Pack április 5-én PS Vitára is kapható lesz
  • Ajánlott olvasmány: Assassin's Creed Chronicles: China teszt

Meglehetősen rögös utat járt be az Assassin's Creed Chronicles mellékág: a játék, amiből eredetileg csak egyetlen rész készült volna a Unity Season Pass csomagjának része volt (természetesen külön is meg lehetett volna vásárolni), ám az alapjáték technikai problémáit övező botrány miatt elvetették ezt a tervet, és egy egész trilógiává bővítették az oldalnézetes játékot. Így született meg a China, az India és a Russia, és noha kisebb programokról van szó, eddig csak az első rész, a China jelent meg, áprilisban, miközben teljes rádiócsönd telepedett az eredetileg őszre ígért folytatások köré -- egészen mostanáig.

A Ubisoft tegnap jelentette be: nincs elfelejtve sem az India, sem a Russia, annyira nem, hogy a jövő év elején meg is jelenik mind a kettő. Az India 1841-be, a Sikh Birodalom és a Kelet-indiai Társaságok idejébe visz, a főszerepben pedig Arbaaz Mirt találjuk, akivel az a feladatunk, hogy az országba érkezett templomos mestertől ellopjunk egy rejtélyes, de nagy erejű ereklyét. Az Assassin's Creed Chronicles: India január 12-én jelenik meg.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

A Russia nagyot ugrik előre az időben, és ez már 1918-ban játszódik. A főszerepben Nikolai Orelovot irányíthatjuk, akivel még egy utolsó küldetést teljesítenünk kell, mielőtt a családunkkal leléphetnénk. A feladat behatolni abba az épületbe, ahol a bolsevikok elfogták a cári családot, és meglovasítani az ott őrzött ősi ereklyét, amiért a templomosok és az assassinok már évszázadok óta harcolnak. Nikolai sikerrel jár, sőt kimenti Anasztázia hercegnőt is, így együtt menekülnek a templomos üldözőik elől. Az Assassin's Creed Chronicles: Russia február 9-én jelenik meg.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

A Ubisoft továbbá bejelentett azt is, hogy február 9-én PC, PS4 és Xbox One platformra megjelenik az Assassin’s Creed Chronicles Trilogy Pack, ami mind a három játékot tartalmazza. Ez PC-re csak digitálisan jelenik meg, konzolokra viszont letöltés vagy doboz formában is beszerezhető. Az Assassin’s Creed Chronicles Trilogy Pack április 5-én PS Vitára is megjelenik.

assassins-creed-chronicles-india-assassins-creed-chronicles-russia.jpg