Az interjú során a cég fejlesztési vezetője, John Hight hozta el a jónak mondható hírt, miszerint a konzolokra írt Diablo III nem követel meg folyamatos internetkapcsolatot, a lokális multiplayer módban ugyanis erre nem lesz szükség. Mindeközben személyi számítógépeken ez továbbra is kötelező, még akkor is, ha csak egyedül játszunk.

Diablo 3 Konzolos játékképek

Hight ezen felül elárulta azt is, hogy a PlayStation 3-ra illetve PlayStation 4-re érkező átirat más kamerakezelést és menürendszert kap, a játékosok egy új képességet használhatnak, amivel gyorsan kikerülhetnek egy-egy húzós helyzetből, illetve a korábban megjelent frissítéseket már a lemezen találunk -- bár azt még nem tudjuk, hogy pontosan hányas verziót írják át.

A Blizzard mellesleg továbbra sem árulta el, hogy mikor fog megjelenni a játék, de erre az információra már minden bizonnyal nem sokat kell várnunk, ugyanis a formális bemutatóra várhatóan még márciusban, a PAX Easten sort kerítenek, s talán a novemberi BlizzCon környékén már a boltokban is lesz a cucc. Amíg várunk, gyönyörködjük a PlayStation 3-as játékképekben.