Az 1991-ben alapított, majd 2006-ban a CCP-be olvad White Wolf Publishing valamennyi szellemi tulajdona immáron a Paradox Interactive birtokába tartozik. A kiadó Twitteren jelentette be az üzletet, aminek keretében immáron ők kezelik többek között a Vampire The Masquerade IP-t, mindez pedig azt jelenti, hogy folytatásokra, új játékokra számíthatunk.

A svéd digital.di portál nyomán azt is megtudtuk, hogy ez a Paradox eddigi legnagyobb beruházása, amire több tízmilliót költöttek (hogy mit pontosan, azt nem tudni) és első körben a Vampire franchise rajongói dörzsölhetik a tenyerüket, a Paradox ugyanis kiemelten érdekesnek tartja a világ második legkelendőbb szerepjátékát. Lehetséges, hogy ebben a sorozatban fognak először új rész kiadni, és/vagy kipofozni a kultikus Vampire The Masquerade-et.

A White Wolf Publishing portfóliójában továbbá szerepel még, a Vampire és annak mellékágai mellett a Werewolf- és a Mage sorozat, ezzel felépítve a World of Darkness nevezetű világ alapjait, amihez az évek során csatlakozott többek között a Wraith, a Changeling, a Hunter és a Demon sorozat is. Egy szerteágazó, a modern gótikus stílust követő univerzum áll előttünk, ami túlzás nélkül végtelen mennyiségű lehetőséggel kecsegtet.