• A Project Scissors: NightCry fejlesztői támogatást kérnek a Kickstarteren
  • A cél egyelőre egy PC-s változat elkészítése
  • De a támogatás mértékétől függően további platformok is szóba jöhetnek
  • A játék egyelőre PC-re, PS Vitára, Androidra és iOS-re van bejelentve

A korábban Project Scissors majd NightCry, mostantól meg már Project Scissors: NightCry címen futó játékot, a klasszikus Clock Tower szellemi örökösét Kouno Hifumi jegyzi, és története szerint egy luxus óceánjáró utasaként kell kiderítenünk, mégis ki vagy mi gyilkolja társainkat – és nem egyszer kell majd menekülnünk is eme rejtélyes dolog elől. A programot kezdetben PS Vitára, Androidra és iOS-re jelentették be, de most már a PC is a palettán van.

Éppen ezért döntött úgy a Nude Maker Inc. csapata, hogy a Project Scissors: NightCry szerencsét próbál a Kickstarteren, így megkísérelve összeszedni a pénzt a PC-s változat elkészítéséhez, sőt, ha elegendő összeget kalapoznak össze, talán még a PlayStation és az Xbox is szóba jöhet.

Terveik nem merülnek ki annyiban, hogy fogják ezt a mobilos point-and-click kalandjátékot, és átírják PC-re, hanem teljesen át akarják dolgozni, főleg grafikai szinten. Éppen ezért szeretnének összeszedni 300 ezer dollárt az elkövetkezendő 27 nap folyamán, amiből jelenleg majdnem 26 ezer van meg.

Persze, ha több pénz is összejönne, akkor további célok is teljesülnének, például újabb halálanimációk kerülnének a programba, kapnánk extra játszható karaktert, és így tovább, a lapjaikat még nem fedték fel. S természetesen támogatásunk sem marad jutalom nélkül, hisz minél többet adakozunk, annál több jóságot kapunk: a játék digitális változata mellett soundtrack és gyűjtői kiadás is jár, vagy éppen nevet kaphatunk a Project Scissors: NightCry történetének helyet adó hajó utaslistáján, esetleg NPC-ként az utasok közül. És így tovább, a jutalmak listája szép terjedelmes.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!