A Saints Row 4 és a GTA 5 holnap összecsap, amint megjelenik a Rockstar üdvöskéje… Illetve, mint hírül adtuk, van, ahol már össze is csaptak, miután a GTA 5 idő előtt kiszivárgott. Bár a Saints Row 4-nek egy hónapos előnye van, eladtak már egymilliót belőle, nagy valószínűséggel a rivális hamar a nyakára fog lépni és le is hagyja.

Akárhogy is, a Volition azért nem mond le a játékáról, sőt, a hó elején megjelent Dubstep Gun Remix Pack után további két DLC-t hoz ki a héten. Részleteket sajnos még nem tudni a GATV Pack és a Wild West nevű csomagokról, bár előbbi a pletykák szerint a sorozat egyik visszatérő alakjához, Johnny Gathez kapcsolódik. Egész pontosan azt csiripelik a verebek, hogy egy Gat stílusú dzseki, haj és egy "késpuska" kap helyet a pakkban. A Wild West esetében viszont még találgatás sincs, abszolút homály.

A pontos megjelenésről és a tartalomról remélhetőleg mihamarabb tájékoztat majd minket a Saints Row 4 kiadója, a Deep Silver, vagy a fejlesztő Volition, addig meg lehet nyúzni a Dubstep Gun Remix Packot.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!