A South Park sorozat mögött álló páros, Trey Parker és Matt Stone szilárd véleménnyel van sok mindenről, eme elgondolásaikat pedig nem is rejtik véka alá, legyen szó akár közéleti személyiségekről, politikáról, vagy most éppen a játékipar egyik gyűlölt trendjéről, a letölthető tartalmakról.

Trey Parker a Comic-Conon beszélt egy keveset a South Park: The Stick of Truth című játékról, s a fórumon elárulta: elhatárolódik az olyan letölthető tartalmaktól, melyek az alapjátékból kivágott elemeket akarják a vásárlókra sózni. Matt Stone egyetérthet ebben a témában társával, hiszen nem jelentett túl nagy problémát nekik az, hogy a 850 oldalas anyag nagy részét kivágják, s inkább a sorozatban használják fel, pedig mindenkitől csak azt hallották, hogy faragjanak DLC-t a matériából.

A páros olyan sokat írt a játékhoz, hogy azt az Obsidian képtelen lett volna időben beépíteni; Trey Parker azzal viccelődött, hogy ha mindent meg akartak volna valósítani, akkor valamikor 2032 végén jött volna ki a South Park: The Stick of Truth.

Az nem lett tisztázva, hogy akkor most a South Park: The Stick of Truth egyáltalán nem fog DLC-t kapni, vagy azért megjelenik hozzá valamilyen bővítmény, de egyedi ötlet alapján, nem olyan anyagból, amit az alapjátékba terveztek. Mindenesetre jó tudni, hogy a készítők nem akarnak kitolni a vásárlókkal.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

South Park: The Stick of Truth -- Megjelenés: 2013 Q4 -- Gépigény: nem ismert