• John Boyega is kampányt akar a Star Wars Battlefrontba
  • Szerinte kevés a Missions játékmód
  • Ellátogat az EA brit irodájába

A Star Wars: Battlefront egyik nagy hiányossága, hogy valódi kampány nélkül jelent meg, az egész játékot a multiplayer küzdelem különböző módjai köré húzták fel, és emiatt sokan bosszúsak -- a többi hiányzó elemről, mint az űrcsatákról már nem is beszélve.

Ezek miatt természetes módon rohamosan csökken az aktív játékosok száma. A bf4stats.com és a swbstats.com adatai szerint a PC-s változatot nézve csúcsidőben ötször annyian játszanak a Battlefield 4-gyel, mint a Star Wars: Battlefronttal, holott a DICE játéka idén októberben lesz három éves. A helyzet konzolon kevésbé ilyen vészes, de ezeken is a Battlefield 4 vezet.

Ma egy érdekes helyről érkezett egy újabb Battlefront bírálat. Nem más, mint John Boyega, a Star Wars 7 főszereplője írt az EA csapatának, azt kérdezve, hogy a rajongók fognak-e kapni offline sztori módot, szerinte ugyanis a most megtalálható missziók nem elég kielégítőek, másrészről pedig offline az irányítást is könnyebb lenne eltanulni.

Nos, ehhez nincs igazából mit hozzátenni, igaza van, a missziók valóban sok kívánnivalót hagynak maguk után, inkább csak ízelítők. Remélhetőleg a következő Battlefront már tartalmaz kampányt, hátha pont John Boyega tudja erről meggyőzni a kiadót, elvégre kibulizott magának egy stúdiólátogatást -- persze, a sikerre nem sok esély van.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!