Január 15-én startolnak a Survarium című, free to play MMOG európai szerverei. A posztapokaliptikus online FPS az egykori S.T.A.L.K.E.R.-t is készítő csapatból verbuválódott Vostok Games alkotása, melynek története szerint a természet végül az emberiség ellen fordult, romba döntve civilizációnkat, nem hagyva mást, mint küzdelmes mindennapokat a túlélésért. Ezt a kész játékban három játékmódban tehetjük meg, nevezetesen co-opban, PvP-ben és PvE-ben.

Az európai szerverek startjával elkezdődő nyílt béta, amely során kétféle PvP-módot próbálhatunk ki, a tradicionális Team Deathmatchet, és a cím alapján valamivel izgalmasabbnak tűnő Battery Retrievalt.

A Vostok Games jövőre szeretné tovább bővíteni a Survarium palettáját -- a teljesítmény és a grafikai tuning mellett további tartalmak is várhatók, egyebek mellett az ingyenes PvE-mód. A nyílt béta ugyan jelenleg csak angolul, oroszul, ukránul, lengyelül és németül szól, de a Vostok szeretne további európai nyelveket becsempészni a programba – ki tudja, egyszer talán még magyar szövegeket is találunk benne.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!