• Már nem lehet féléves előfizetést venni a The Elder Scrolls Online-hoz
  • A játékosok szerint ez azt jelenti, hogy free-to-play modellre vált át a játék
  • A fejlesztők szerint viszont azért törölték ezt az opciót, mert nem volt népszerű
  • The Elder Scrolls Online teszt

A The Elder Scrolls Online fórumán népszerű lett arról találgatni, hogy mikor fog a játék free-to-play rendszerre váltani. A témát az indította el, hogy a fejlesztőcsapat eltörölte a féléves előfizetési opciót, amiből sokan arra következtetnek, hogy hat hónapon belül ejteni fogják az előfizetéses modellt, mivel nem szeretnék, ha sokan elköteleznék magukat ilyen hosszú időre, mert a váltás után vissza kellene adni a pénzt. A hivatalos indoklás persze teljesen más, eszerint ugyanis a játékosok ezt az opciót egyszerűen nem választották, sokkal több 30, illetve 90 napos előfizetés fogyott.

A Bethesda nem kommentálta a találgatásokat, de meg kell jegyezni, hogy fehér hollónak számít a The Elder Scrolls Online az MMOG piacon, ahol a legtöbb játék free-to-play modellel tartja fenn magát, s így nem véletlen, hogy sokan váltásra számítanak.

Mindeközben a konzolos verzióról még mindig nincsenek konkrét információink, csak annyi, hogy 2015-ben többet hallhatunk majd ezekről. A pontos dátumra még várni kell.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!