Kapcsolódó cikk: This War of Mine teszt

Az Androidos és iOS-es változat után The Little Ones alcímmel érkezik meg PS4-re és Xbox One-ra a tavalyi év egyik legsikeresebb indie játéka, a This War of Mine. A játék eme verziójában felnőtteket és gyerekeket egyaránt irányítva kell küzdenünk a túlélésért, még tovább mélyítve a háború valódi borzalmait. Ezúttal azonban az is fontos lesz, hogy a gyerekek igényeit kielégítsük – elvégre háború ide vagy oda, ők akkor is csak gyerekek, és emiatt máshogy élik meg a dolgokat.

Játszanak, ha tudnak, nevetnek, ha nevethetnek, és mivel más a veszélyérzetük, máshogy kell megvédenünk őket, mint a felnőtteket. A figyelmük lekötéséért játékokat kell fabrikálnunk, vagy éppen megjavítani azokat. És persze kemény döntéseket kell hoznunk az étel és az ellátmányt illetően.

A PS4-es változat az eredeti játék bővített verziója mellett ráadásul tartalmazni fog egy Large Mansion nevű extra menedéket is. A This War of Mine: The Little Ones 2016. január 29-én jelenik meg, alant pedig megtekinthetitek a hozzá kiadott képeket.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!