Az Nvidia és a Ubisoft a héten szövetséget kötött, annak érdekében, hogy a PC-s játékosoknak a lehető legjobb élményben legyen részük. Az együttműködés keretében az Nvidia emberei szorosan együtt dolgoznak a francia cég különböző fejlesztőivel, hogy a fejlett technológiák mind bekerülhessenek az őszi felhozatalban érkező Assassin’s Creed 4-be és a Watch Dogsba -- a partneri kapcsolat első gyümölcse a holnap Európában is megjelenő Splinter Cell: Blacklist lett.

„A PC-n való játék nagyobb méreteket ölt, mint valaha, a Ubisoft pedig felismerte, hogy a PC-s játékosok kimagasló élményre vágynak, vagyis a legjobb felbontásra, a legjobb sebességre és a legújabb áttörésekre.” -- mondta a Tony Tamasi, az Nvidia termék- és technológiai osztályának alelnöke.

Akik Nvidia videokártyát használnak, azok számíthatnak arra, hogy akárcsak a Splinter Cell: Blacklistben, úgy a Watch Dogsban és az Assassin’s Creed 4-ben is élhetnek a Tamasi által külön kiemelt TXAA élsimítási technológiával, ami elmondása szerint hollywoodi minőségű, sima animációt, lágy árnyékokat, HBAO+-t és fejlett DirectX 11-es tesszellációt biztosít. Ezen felül megint lesz olyan promóció, hogy bizonyos videokártyák mellé ingyen megkapjuk egyik vagy másik játékot -- az említett Tom Clancy cím például máris kapható a programban részt vevő viszonteladóknál a GeForce GTX 660, 660 Ti, 670, 680, 760, 770 vagy 780 mellé csomagolva.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!