A mai naptól az ősz egyik sikergyanús játéka, a Watch Dogs 2 is választható ajándékként a PC Guru előfizetés mellé, amit azonnal postázunk is, ahogy megjelenik november 29-én. De ez még nem minden, hiszen több új preiféria is felkerült kínálatunkba, így előfizetésetek mellé például már egy STRIKE NX vezeték nélküli gamepadot is választhattok, ami tökéletesen megy a Watch Dogs 2-höz.

Ne is szaporítsuk a szót, lássuk, milyen ajánlatot tudunk nektek tenni, már persze azon kívül, hogy ha előfizettek, akkor már a megjelenés napja előtt tiétek lehet Magyarország legolvasottabb videojátékos magazinja, ami mellé egyéves előfizetés esetén legalább 12 teljes játék és egy évig kitartó ESET licenc jár.

PC Guru előfizetés + Watch Dogs 2

A Watch Dogs 2 minden téren megújul elődjéhez képest. A helyszíne a szeles város, San Francisco, ahol egy új hőssel, a hamisan megvádolt Marcus Holloway-jel vághatunk neki az újabb digitális kalandnak. Telefonunknak ezúttal is igen komoly szerepe van a játékmenetben, hiszen ezzel tudunk minden elektronikus rendszert meghekkelni.

PC Guru előfizetés + STRIKE NX vezeték nélküli gamepad

A STRIKE NX vezeték nélküli Gamepaddal a játékok mestre lehetsz. Li-ion akkumulátora nyolc óra intenzív játékot is elbír. Nincs olyan újgenerációs PC-játék, ami kifogna eme szépségen.

strike-nx-gamepad.png

PC Guru előfizetés + LEGATOS Stereo Gaming Headset

A LEGATOS Stereo Gaming Headsetek tökéletes hangzást teremtenek minden játékos számára. Fülhallgatódon élvezheted a játék kakofóniáját, míg mikrofonja segítségével gond nélkül kommunikálhatsz barátaiddal a többjátékos mókákban.

legatos-stereo-gaming-headset.png

PC Guru előfizetés + OMNIVI Core Gaming egér

Az OMNIVI Core Gaming egér megtestesíti minden játékos álmát. Nem csak dizájnos és mégis kézreálló, de tíz, szabadon opciózható gombjával szinten minden fefaladatot elláthat egy videojáték során.

omnivi-core-gaming-mouse.png

PC Guru előfizetés + MEDUSA 5.1 Prof Surround Gaming Headset

A MEDUSA 5.1 Prof Surround Gaming Headset két szóval lehet leírni: kényelem és 5.1. Egy komplett házimozi hangzásvilága elevenedhet meg a szobádban eme könnyű headset által.

medusa-51-prof-surround-gaming-headset.png

PC Guru előfizetés + ULTOR LED Világítós Mechanikai Billentyűzet

Bármilyen játékról is legyen szó, az ULTOR LED Világítós Mechanikai Billentyűzet megállja a helyét, ráadásul magyar kiosztásának hála hagyományos feladatait is el tudja látni.

ultor-led-keyboard.png