• A Ubisoft Mexico szerint a Watch Dogs november 18-án jelenik meg Wii U-ra
  • A Ubisoft vezérigazgatója korábban novembert mondott
  • Ez lesz a Ubisoft utolsó komolyabb játéka a konzolra
  • Watch Dogs teszt

Frissítés: a Ubisoft hivatalosan is bejelentette, hogy a Watch Dogs Wii U-ra Észak-Amerikában november 18-án fog megjelenni, míg Európában november 21-én.

Eredeti hír: A Ubisoft Mexicónak köszönhetően lehet, hogy megtudtuk, mikor fog megjelenni a Watch Dogs Wii U-ra írt változata. Az óriáskiadó dél-amerikai részlege Facebookon körtölte világgá, hogy a tervezett premier november 18-ra esik, ami összecseng azzal, amit a Ubisoft vezérigazgatója, Yves Guillemot mondott korábban, miszerint a szóban forgó hónapban tervezik kiadni az átiratot. A Watch Dogs lesz a Ubisoft utolsó komolyabb hangvételű játéka a konzolra, s inkább családi programokra koncentrálnak ezentúl, ugyanis azokra van kereslet.

A Watch Dogs Wii U változatáról eddig nem sokat, még egy képkockát sem láttunk, annyi azonban tudunk, hogy a Ubisoft Romania dolgozik a játékon, s igyekeznek kihasználni a konzol egyedi perifériáját -- erről említést tesz a Ubisoft Mexico is, amely azt írja, hogy interaktív térképként is használhatjuk a második képernyőt.

A Ubisoft nem kommentálta a dolgot, de az ominózus bejegyzést már eltávolították.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!