• Töltőképernyőt csak Kaer Morhen felé menet láthatunk
  • Illetve a játék kezdetekor és állás visszatöltésekor
  • Valamint gyorsutazáskor
  • Utóbbi esetben a távolságtól függ, milyen gyorsan tölt be a játék
  • A The Witcher 3: Wild Hunt május 19-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra

A The Witcher 3: Wild Hunt hatalmas játék lesz, rengeteg régióval, házak rengetegével, s mégis, a CD Projekt RED azt állítja, hogy mindezt töltőképernyő nélkül járhatjuk majd be. Nos, ha valakinek, hát e csapatnak el lehet ezt hinni, persze Jonas Mattsson Gamespotos interjújából kiderül, hogy az igazság azért árnyaltabb.

Egyrészt, van egy kivétel, a játéktértől elszeparált, a The Witcherből már ismerős, romos kastély, Kaer Morhen. Mivel ez egy különálló, mindentől távol eső, a világhoz képest mini játéktér, ide mindenképpen a gyorsutazással tudunk csak bejutni. A gyorsutazás esetén amúgy mindig töltőképernyőbe fogunk botlani, sőt, a loading ideje itt nagyban fog függeni a távolságtól. Ha a közelbe „teleportálunk” át, a töltés gyors lesz, ha a játéktér másik felére, nos… Reméljük nem lesz olyan hosszú, mint az első epizód esetében az Enhanced Edition előtt.

Mindezeken túl természetesen még láthatjuk majd a töltőképernyőt a játék indításakor, illetve akkor is, amikor Geralt fűbe harap, s mi visszatöltjük egy korábbi állásunkat. Ezt leszámítva viszont erdőtől városig, utcától pincéig mindent szabadon, töltögetés nélkül bejárhatunk. Tekintve a játéktér méretét, ez nem semmi.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!