Sajnos a CD Project RED következő nagy dobásáról, a Cyberpunk 2077-ről még mindig igen keveset tudunk. Ezen kevesek egyike mondjuk igen bíztató: a csapat mindent megtart a The Witcher 3: Wild Huntból, ami jó volt benne, mindezt továbbgondolják és átültetik egy új RPG-rendszerbe.

Ennek egyik hozadéka lehet, hogy megtartották Marcin Przybylowicz, aki összehozta a Witcher 3 remek zenei anyagát – mi több, dolgozott a The Witcher 2: Assassins of Kingsen is, bár annál a játéknál Krzysztof Wierzynkiewicz volt a vezető zeneszerző, Przybylowicz csak kisebb témákat hozott össze. Emellett önéletrajzán megtalálhatjuk a The Vanishing of Ethan Cartert, az Afterfall: InSanityt, a Hard Resetet és az Ancient Space-t, szóval nem kezdő, noha a legismertebb munkája mindenképpen a Witcher 3.

Przybylowicz állítása szerint nehezen szakadt el Geralttól, de néhány próbálkozással már el is készült a Cyberpunk 2077-hez. Érdekes lesz majd látni… Azaz, hallani, miképpen boldogul a Witcher világával szöges ellentétben álló játék univerzumával.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!