• Április 13-án, délután 14.00 órakor végleg leállnak a Fable Legends szerverei
  • A zárt bétateszt részvevői addig még elérik a programot
  • In-game fizetőeszközt már nem lehet vásárolni, akik vettek ilyet korábban, azok visszakapják annak az árát

A tegnapi napon a Microsoft teljesen váratlanul bejelentette, hogy bezárja a dániai Press Play Studios-t, illetőleg a korábban remek játékokat (Black & White 1-2, Fable 1-2) gyártó Lionhead Studios-t is, utóbbi pedig azt jelenti, hogy a 2012 óta Windows 10 rendszerekre és Xbox One-ra készülő free-to-play Fable Legends-nek is befellegzett.

Az aszimmetrikus, 4v1 multiplayer küzdelmekre koncentráló program azonban még egy ideig elérhető marad a zárt bétateszten résztvevők számára, ők egészen pontosan április 13-ig játszhatnak kedvükre, ugyanakkor új felhasználók már nem csatlakozhatnak a szerverekhez ezen időszak alatt.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Emellett a Lionhead azonnal elérhetetlenné tette a játék online boltjában, a Bank of Brightlodge-ban mikrotranzakciókkal megvásárolható, in-game fizetőeszközként szolgáló aranycsomagokat. Akik korábban befizettek az egyébként meglehetősen borsos áron mért gold pakkok valamelyikére, visszakapják a pénzüket, ezzel kapcsolatban egy héten belül megkeresi az érintett felhasználókat a cég.