Az év végén a Ubisoft két nagyon várt játékot is a piacra dob: az egyik az Assassin’s Creed széria következő, ezúttal kalózokat előtérbe helyező felvonása, míg a másik egy teljesen új szellemi tulajdon, a Watch Dogs, melyben egy (szó szerint) ütős hacker bőrébe bújva járunk utána az igazságnak.

A két játék nem véletlenül szerepel előkelő helyen sok gamer kívánságlistáján, s így nagy érdeklődés övezi a megjelenést. A hazaiak például már a bejelentés óta kíváncsiak arra, hogy vajon a Magyarországon megjelenő verzió kap-e lokalizációt, elvégre nem mindenki tanul angolt, vagy érti elég jól ezt a nyelvet ahhoz, hogy minden részletét követni tudja a dialógusokban gazdag játékok eseményeinek.

Szerencsére a Ubisoft figyel a két, szóban forgó játékkal kapcsolatos visszajelzésekre is, így nem kerülte el a figyelmüket az, hogy a magyar vásárlók honosítást szeretnének, így ma be is jelentették: az Assassin’s Creed 4 és a Watch Dogs Magyarországon hivatalos fordítást kap, így már semmi akadálya nem lesz annak, hogy élvezhessük a karácsonyi szezon két nagy durranását.

Az Assassin’s Creed 4 Black Flag 2013. október 31-én, a Watch Dogs pedig 2013. november 22-én jelenik meg, ám tudni kell, hogy az új assassin-kaland pár hetet késni fog PC-re, így ezt is novemberben kell keresnünk a boltokban.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Watch Dogs -- Megjelenés: 2013. november 22. -- Gépigény: nem ismert