Miközben minden nagyobb cég igyekszik felmelegítve újra kiadni a régebbi sikercímeit, addig furcsamód az Activisiontől, az ipar egyik legnagyobb kiadójától ilyet eddig nem nagyon láthattunk. Nos, az Activision Publishing vezérigazgatója, Eric Hirshberg elmondása szerint ez azért van, mert a cégnél mindenki azon töri a fejét, hogy új játékokkal álljanak elő, egyszerűen nincs erőforrásuk arra, hogy remake-et készítsenek, de természetesen ez már megfordult a fejükben, mégpedig a Call of Duty kapcsán.

„Nagyszerűek lehetnek a felújítások, ha azokat jól készítik el. Ott a nosztalgia-faktor és az, hogy az emberek egy erős kapcsolatot ápolnak az előző ciklus játékival, szeretnék látni ezeket ebben a ciklusban. Erről mi sokat beszélünk, és sokat is gondolkodunk.”

Persze nem csak a Call of Duty az egyetlen olyan játék, amelyik újra megjelenhet, hiszen éppen a napokban hallottunk arról, hogy felújítják a Prototype-sorozatot. Úgy néz ki tehát, hogy komótosan, de az Activision is elkezdi újra kiadni a játékait, és így fel is merül a kérdés: te melyik régi Activision netán Call of Duty játékot látnád szívesen felturbózott látvánnyal?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!