A South Park: The Stick of Truthnál nem sok játék tűnik elvetemültebbnek. Mi is kipróbáltuk már a programot és alig hittünk a szemünknek, de azért az, ami ma derült ki az Obsidian szerepjátékáról, még minket is meg tudott lepni. Képzeljétek, úgy néz ki, hogy az európai kiadásában nem lesz benne sem a két abortuszos minijáték, sem pedig több várva várt análszonda-beültetés! Hát hová jutott ez a világ!?

Szinte látjuk magunk előtt a kérdő tekinteteket, szóval elmagyarázzuk, miről van szó. Kiszivárgott az internetre egy újságíróknak szóló tesztelői levél, amiben a programmal kapcsolatos kiadói tudnivalókat ismertetik a szakértőkkel. Az ilyen levelek gyakori velejárói az embargós teszteknek, és ahogy oly sokszor, most sem hitte senki, hogy bármi érdekes olvasható benne. Pedig de.

Kiderült, hogy a Ubisoft európai cenzorainak túl sok volt, hogy a játékos karakterén egy doki abortuszt végez a sztori egy pontján, sőt, mi magunk is megszakíthatunk egy valószínűleg nem kívánt terhességet Randy Marshon, azaz Stan apján. Továbbá öt "anális szonda beültetős jelenet" is kimaradt a játékból, ezek közül egy "aktív szondázást" jelent. Ööö... oké, talán megleszünk nélkülük.

A South Park: The Stick of Truth március 7-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra. Ha érdekel a játék, figyelmedbe ajánljuk aktuális előfizetési akciónkat, melynek keretében a PC Guruval is jegyet válthatsz a South Parkba robogó hülyeség-expresszre.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!