A ZDoom fórumain feltűnt a napokban egy új mod a régi Doomokhoz, Doom for DooM néven, aminek az a célja, hogy az új Doom fegyvereivel vihessük végig az első és a második Doom kampányát.

Bár a projekt eléggé korai fázisában van, már érkezett róla egy a fegyverek kínálatát bemutató videó, amelyben a Heavy Assault Rifle-t, a Super Shotgunt, a Rocket Launchert, a Gauss Cannont, a Pulse Rifle-t és a BFG 9000-et láthatjuk. A mod befejezéséig hátralévő munka javarészt a mordályok alternatív tüzelései módjainak és a fegyver modok átültetéséből áll. Továbbá DBThanatos, a projekt egyik társkészítője elárulta, hogy az ellenségek sebződési animációit is szeretné felturbózni, bár ezzel nem célja a Brutal Doom babérjaira törni.

Jelenleg csak a pisztoly és az egycsövű Shotgun van teljesen kidolgozva, illetve a csapat a Heavy Assault Rifle tökéletesítésén dolgozik. De azt hiszem sokkal szemléletesebb, hogyha a saját szemetekkel látjátok a működés közben D4D-ként becézett modot.

Bár a Doom for DooM megjelenésére még egy ideig várnunk kell, addig a bátran próbáljátok ki a Modrovatunk legutóbbi ajánlójában felsorakozó Doom modok bármelyikét.