Mint arról szombaton beszámoltunk, a játék új reklámkampányának az a lényege, hogy ha a Comic-Con látogatói a bujaság témakörében készítenek egy vagy több képet a csinos, kosztümös hölgyekkel, értékes ajándékokat nyerhetnek, például egy éjszakát két lánnyal. Azonban Iola, az egyik hosztesz szerint ez a pályázat csak árt, hiszen enélkül is van elég bajuk. Az elmondása szerint nemrég az egyik lányt komolyan molesztálta az egyik látogató, de neki is meggyűlt már a baja az ilyen alakokkal.

„Tudjátok, akik nőként még sosem voltak egy ilyen találkozón, nem érthetik, hogy a látogatók egy része nem képes felfogni, hogy a nők jogait nem törlik el a rendezvény idejére. Azokat a lányokat, akik kilátogatnak ide, szépen kiöltöznek és csak jól akarják érezni magukat, sajnos zaklatni fogják, ne is foglalkozzatok a hoszteszekkel, akik vállalják mindezt, csak azért, hogy a főnökük egy pályázat nyereményének tegye meg őket.” Iola

Az EA a hoszteszek felháborodására reagálva elmondta, hogy ez a Sin to Win pályázat egy hosszabb promóció első része, amely mind a kilenc gyűrűt érinteni fogja. Minden hónapban egy újabb bűn lesz a főszerepben (kíváncsi leszek, mit találnak ki az erőszak gyűrűjéhez), ebben a hónapban például a bujaság, így kézenfekvő volt az az ötlet, hogy hoszteszekkel fotózkodjanak az emberek. Azonban a bujaság témakörével csak viccelődtek, nem akarták, hogy bárki is zaklassa a lányokat. Ami pedig a főnyereményt illeti, csupán egy zártkörű VIP buliról van szó, ahol minden költséget ők fizetnek, és még pár ajándékot is kiosztanak.

Természetesen az EA bocsánatot kért a történtek miatt és megígérte, hogy ha bármilyen egyéb probléma felmerül, azt megpróbálják orvosolni.