• A Batgirl: A Matter of Family az Arkham Asylum előtt játszódik
  • Joker elrabolta Gordon felügyelőt, akit Batgirl és Robin igyekszik megmenteni
  • A helyszín a Seagate Amusement Park, egy vidámpark, amit Joker vett át
  • Lesznek mellékküldetések, gyűjtögethető tárgyak és meglepetések
  • Batgirl nem olyan erős, mint Batman, de hackeléssel előnyt tud szerezni
  • Batgirl: A Matter of Family megjelenés: 2015. július 14. (Season Pass) - július 21. (mindenki más)

Akik megvették a Batman: Arkham Knight Season Pass csomagját, azok már július 14-től játszhatnak a program első nagy kiegészítőjével, a Batgirl: A Matter of Familyvel, míg mindenki más július 21-én csatlakozhat a kalandhoz 5,79 font fejében.

A történet az Arkham Asylum eseményei előtt veszi kezdetét, amikor is Batgirl, azaz Barbara Gordon Robin segítségével útra kel, hogy megmentse apját, Gordon felügyelőt, akit a Joker elrabolt. A helyszín a Seagate Amusement Park lesz, egy volt olajfúró tetején felépített vidámpark, amit a Joker és csatlósai sajátítottak ki. „Azt akartuk, hogy csapdában érezzék magukat a játékosok, hogy egy bizarr és egyedi környezetben macska-egér játékot játszanak a Jokerrel.” -- mondta Justin Vazquez, a játék producere.

A mentőakció mellett az új környezet mellékes missziókat, gyűjtögethető tárgyakat, meglepetéseket, és persze egy rakás harcot ígér. Utóbbi terén itt is jelen van a Dual Play, vagyis az, hogy Robinnal vállvetve oszthatjuk a pofonokat, de amikor ez nem opció, akkor a saját lábunkon kell megállnunk. Batgirl nem olyan erős, mint a Sötét Lovag, de ügyesebb, hackeléssel pedig olyan szituációkat tud teremteni magának, amikben fölénybe kerülhet.

A Batgirl: A Matter of Family a Batman: Arkham Originst jegyző WB Games Montreal műhelyében készül, és egyelőre csak Xbox One és PS4 konzolra lesz elérhető, de minden valószínűség szerint a PC-re is elkészül, amit a javítások befejeződnek. 

batgirl-kep.jpg