Erőteljesen pletyka, szóval mérget senki se vegyen még rá, de az All Games Beta állítólag leleplezte a PC-re lemezes formátumban késve érkező Batman: Arkham Origins utolsó két rosszfiúját. Mármint ama nyolcas fogatból, akiket a Denevérember lecsapására bérelt fel Black Mask, mert ugye mellékes gonosz lesz még pár.

Tiszteletét teszi név szerint a jó öreg Killer Croc, aki már a Batman: Arkham Asylumban is szerette volna elcsócsálni a denevért, a másik pedig egy kevésbé ismert rosszfiú, vagyis pontosabban, rosszlány (na nem abban az értelemben), Sandra Wu-San, ismertebb nevén Lady Shiva. Róla annyit érdemes tudni, hogy bérgyilkos, igen jól képzett harcművész, valamint egyaránt feltűnt már Batman ellenfeleként és szövetségeseként.

batman-arkham-origins-killer-croc.jpg

Croc feltűnéséről áprilisban már pletykáltak, így a mellékelt képekkel együtt nem tűnik teljesen alaptalannak a pletyka. És ha igaz, akkor a teljes lista Black Mask zsoldosairól a következőképpen alakul: Bane, Deadshot, Deathstroke, Copperhead, Firefly, Electrocutioner, Killer Croc és Lady Shiva. Hogy tényleg így van-e, az legkésőbb a hét végén kiderül, magából a Batman: Arkham Originsből.

batman-arkham-origins-lady-shiva.jpg