A nyári uborkaszezonban a játékeladási listák erőteljesen stagnálnak, maximum pár helycsere borzolhatja a kedélyeket. A briteknél még mindig Batman a legnagyobb király: a Warner és a Rocksteady játéka a remek debütálás után továbbra is őrzi az első helyét, PC-s botrány ide vagy oda – igaz, a Chart Track összesítése összplatformos, és csak a dobozos kiadásokat veszi figyelembe.

Az előző heti listához képest tényleg nem nagy a változás, hiszen az első három helyen továbbra is a Batman: Arkham Knight, a Lego Jurassic World és a The Elder Scrolls Online áll, ezek helyezése sem annyira meglepő. A top tíz mezőnyének állandó tagja ezekben a hetekben a The Witcher 3: Wild Hunt és a Wii U-exkluzív Yoshi's Woolly World – úgy tűnik, a szigetország lakói örömmel nintendóznak, hiszen a húszas listán a Splatoon is ott figyel már két hete. Az elmúlt hét nagy nyertese a Minecraft, köszönhetően valószínűleg a MineCon rendezvénynek, hiszen az Xbox és a PlayStation 4 verzió is feljebb küzdötte magát – a nagy vesztes viszont a Destiny, amely kiesett a legjobb tízből.

A húszas lista hátsó régiója egyébként mindig érdekesebb, most például a Terraria küzdötte fel magát, nyilván a múlt heti nagy frissítésnek hála, a Project CARS viszont kiesett a pikszisből. Íme a teljes lista:

  1. Batman: Arkham Knight
  2. Lego Jurassic World
  3. The Elder Scrolls Online
  4. The Witcher III: Wild Hunt
  5. Grand Theft Auto V
  6. Yoshi's Woolly World
  7. Minecraft: Xbox Edition
  8. FIFA 15
  9. Call Of Duty: Advanced Warfare
  10. Minecraft: Playstation Edition
  11. Destiny
  12. Dying Light
  13. Payday 2: Crimewave Edition
  14. Farming Simulator 15
  15. Splatoon
  16. Halo: The Master Chief Collection
  17. Far Cry 4
  18. MotoGP 15
  19. Terraria
  20. Mortal Kombat X