Több mint négy hónapot kellett várni arra, hogy a Batman: Arkham Knight PC-re is megjelenjen, illetve pontosabban ennyi idő kellett ahhoz, hogy az eredeti premierkor tapasztalt számtalan hibát javítsák, illetve többnyire javítsák. A Sötét Lovag új kalandja ugyan most már elérhető PC-re is a beígért nagy patch jóvoltából, ez nem hozott akkora javulást, mint ahogy arra számítottunk, így sokaknak továbbra is akadozva fut a játék.

A Warner erre úgy reagált, hogy az év végéig visszaadják a vásárlók pénzét, mégpedig függetlenül attól, hogy mennyit játszottunk a programmal. Az ajánlat a szezonbérletre is kiterjed, de ezt csak a játékkal együtt válthatjuk vissza.

A nagy frissítésre való várakozás tehát hiába való volt, a Warner és fejlesztők azonban nem hagyják ennyiben a dolgot. Noha SLI és Crossfire támogatás már biztosan nem lesz, tegnap érkezett egy újabb tapasz, ami valamennyit javított a játék teljesítményén. A patch több, a játék összeomlását okozó hibát és bosszúságot okozó bugot távolított el, valamint javított a működésen, mérsékelve, illetve optimalizálva a videokártya-memória használatot. Ezen felül a játékot előkészítette a tegnap megjelent, tonnányi DLC-re is.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!