A Batman: Arkham Origins nem lett éppen hibamentes program. Bár az eddig patchek nem kevés bugot kiirtottak, még mindig szép számmal akadnak problémák, amiken jó esetben mosolyog a játékos, rossz esetben a billentyűzetet integrálja a monitorba. Szóval nem csoda, hogy a rajongók szinte követelik az általuk 1.6-os patchnek nevezett foltot. Ám az csak nem érkezik, s most a játék fórumán a magát Mercurynak nevező közösségi menedzser azt is elárulta, miért.

„A csapat momentán keményen dolgozik a következő történetközpontú DLC-n, új patch kiadása, amely kijavítja a fórumon jelzett hibákat, nincs tervbe véve. Ha mégis kiadnánk egy új foltot, az minden bizonnyal a játékosok előrehaladását ellehetetlenítő hibákat javítaná, nem az olyan apróságokat, amik ezt nem gátolják. Az ilyen apróságokkal már nem törődünk. Sajnáljuk, ha ez valakinek kellemetlenséget okoz, és köszönjük a türelmeteket.”

Tehát DLC mindenképpen lesz (kivéve Wii U-n, azon nem jelenik meg), patch már korántsem biztos, és ha mégis, akkor az csak a nagyobb problémákat fogja orvosolni. Írnom sem kell, a Warner fórumán a rajongók fel is rúgták azt a bizonyos bilit Mercury nyilatkozatát olvasva. A sok csillag között és a fejlesztőcsapat felmenőinek emlegetése mellett több rajongó is kilátásba helyezte, hogy addig nem vásárol DLC-t, amíg ki nem javítják a Batman: Arkham Origins hibáit.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!