A PC Guru magazin idén is meglehetősen széles előfizetési palettával várja az olvasókat, hiszen nem csak konzolos GTA 5 választható az előfizetés mellé, de az idei ősz és tél legjobban várt PC-s játékai is. Ezek közül ajánljuk most figyelmetekbe a Batman: Arkham Origins csomagunkat, ugyanis ha ezt választjátok, akkor nemcsak a magazint és a játékot biztosítjátok magatoknak, de egy csokornyi DLC-t is!

Batman: Arkham Origins + Extra DLC-k

Amennyiben előfizettek a PC Guru magazinra, és a csomag mellé a Batman: Arkham Origins PC-s játékot választjátok, akkor nemcsak az alapjátékot kapjátok meg, de az alábbi DLC-ket is:

  • Deathstroke DLC: a Day One Edition mellé járó letölthető tartalom, ami tartalmazza a többjátékos módban játszható Deathstroke karaktert két választható skinnel és 2 külön challenge pályával.
  • Joker's Vandal DLC: előrendelői letölthető tartalom, ami egy többjátékos módban használható Vandal skint (kapucnis póló és maszk), valamint 3 extra fegyvert (GCPD arzenál: puska, gépkarabély, géppisztoly) tartalmaz.
  • Batman Legends DLC: előrendelői letölthető tartalom, ami 4 extra Batman skint tartalmaz: Long Halloween kosztüm, Thrillkiller kosztüm, Earth 2 kosztüm, Dark Knight of the Round Table kosztüm.

Előfizetési csomag árak

A Batman: Arkham Origins választható a negyedésves-, féléves és éves előfizetési csomagok mellé is, az alábbi árakon. Fontos, hogy a hosszabbító előfizetőink ezúttal is kedvezménnyel juthatnak hozzá a különböző csomagokhoz (részletek az ELŐFIZETÉS menüpont alatt).

  • Negyedéves előfizetés (3 lapszám) + BAO: 10.990 Ft
  • Féléves előfizetés (6 lapszám) + BAO: 15.490 Ft
  • Éves előfizetés (12 lapszám) + BAO: 22.990 Ft

Az előfizetők a játékot és az extrákat a befizetés megérkezését és a játék megjelenését követően kapják meg, postai úton, a magazintól függetlenül.

FIGYELEM! HAtáridő!

A fenti akcióban szereplő 3 extra DLC-t azon előfizetőinknek tudjuk biztosítani, akinek a befizetése 2013. október 15-ig megérkezik a kiadóhoz. A bankkártyás és átutalásos fizetés átfutási ideje maximum egy nap, azonban csekkes befizetés esetén ez az idő akár két hétre is nyúlhat. Ha szeretnétek, hogy az alapjáték mellett a három DLC-t is megkapjátok az előfizetés mellé, akkor az említett dátumot mindenképpen vegyétek figyelembe. Ha az előfizetés összege október 15-ig nem érkezik meg a kiadóhoz, akkor csak az alapjátékot tudjuk biztosítani az előfizetés mellé!

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!