A Rocksteady a kiváló Batman: Arkham City óta nem hallatott magáról, de azt tudjuk, hogy dolgoznak valami nagyon. Sokan reménykedünk benne, hogy egy újabb Batman-játékon, hiszen bár az Arkham Origins nem sikerült rosszul, a Warner Montrealnak nem sikerül megugrania a Rocksteady által magasra tett lécet. Úgy tűnik, a fohászok meghallgattatnak, jövő héten leleplezik ezt a titokzatos denevér-projektet – már ha igazak a pletykák.

Már múlt hónapban is szó volt arról, hogy március elején a Rocksteady nagy bejelentést tesz, ugyanis az IGN egyik munkatársa, Jan Meijroos tweetelt két képet a stúdiónál tett látogatásáról. Ezeket sajnos nagyon gyorsan törölnie kellett, de közölte, hogy egy hónap múlva már elmondhatja, mit látott a Rocksteadynél. Nos, az egy hónap a jövő héten letelik.

És hogyan is jön ide a köpenyes igazságosztó azon kívül, hogy két Arkham-játékot köszönhetünk a csapatnak? Kérem szépen, az alant látható kép miatt terjedt el a pletyka Batman visszatéréséről. A képet egy GameStop alkalmazott posztolta, aki szerint nem csak a bannert, hanem más denevéremberes cuccot is kaptak a bolthálózatok.

Batman / Rocksteady