A DICE a Battlefield blogján tette közzé, hogy miféle frissítésekkel kívánja a csatamezőn tartania a játékosokat. Mindenekelőtt bejelentették a Harcore szerverek érkezését. Sajnos erről többet nem árultak el, de az biztos, hogy ezeken a szervereken a valósághoz hűbb kihívásokban lehet majd részünk.

Emellett átalakítják a Suez nevű térképet. A jelenlegi három zászló mellé letűznek még kettőt, valamint az A és a C elfoglalható területek méretét csökkentik, hogy ezzel még pörgősebbé tegyék a Conquest játékmódot.

November 16-án elindul az egyhetes Battlefest, amely alatt közösségi küldetések, bónuszok és új Battlepackek várják a játékosokat. Továbbá a játékmódok egyéni beállításai mellett helyet kap egy új opció, a Fog of War, amely extra nehezítésként sűrű, átláthatatlan köddel borítja be a pályákat, míg a HUD-ról eltűnik a minitérkép és a játékosok nevei.

Végezetül egy nagyobb frissítést is kapunk a november folyamán, amiben már benne lesz a szerverbérlés lehetősége, valamint találunk benne egy új Custom Game-et, és persze javítja a matchmaking és a szerverek egyensúlyát.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!