A Battlefield 4 Európában november 1-én fog megjelenni, ez a nap viszont idehaza mindenki számára munkaszüneti nap mindenszentek miatt. A PC Guru előfizetés mellé kérhető Battlefield 4 és Premium ennek megfelelően már november 1-én elérhető lesz, és aki nagyon nem bír a vérével, azonnal bezsákolhatja a játékot!

Mivel a posta nem fog szállítani, ezért sajátos megoldást eszeltünk ki: azok az előfizetők, akik alig várják, hogy lecsapjanak a Battlefield 4-re, és nem akarnak lemaradni a külföldi játékosok mögött, november 1-én a PC Guru szerkesztőségében vehetik át saját példányaikat, 9:00-tól 13:00-ig!

Akik élni kívánnak ezzel a lehetőséggel és már előfizettek, azok az elofizetes(kukac)skorpioprint.hu e-mailcímen jelezzék ezt kiadónk számára -- az e-mailben mindenképpen szerepeljenek az előfizetői adatok is!

Most gondolkodsz az előfizetésen? Akkor irány az Előfizetés menüpont, és miután elküldted a megrendelést, az elofizetes(kukac)skorpioprint.hu címre küldött e-mailben tüntesd fel az előfizetői adatokat, na meg persze az igényt az azonnali Battlefield 4 hozzáférésre. Az előfizetés részleteit alant láthatjátok.

Battlefield 4 az előfizetés mellé

  • Éves előfizetés (12 lapszám): 23.990 Ft
  • Féléves előfizetés (6 lapszám): 15.990 Ft
  • Negyedéves előfizetés (3 lapszám): 11.490 Ft

Battlefield 4 Premium az előfizetés mellé

  • Éves előfizetés (12 lapszám): 22.990 Ft
  • Féléves előfizetés (6 lapszám): 15.490 Ft
  • Negyedéves előfizetés (3 lapszám): 10.990 Ft

Battlefield 4 és Premium az előfizetés mellé

  • Éves előfizetés (12 lapszám): 29.990 Ft
  • Féléves előfizetés (6 lapszám): 21.990 Ft
  • Negyedéves előfizetés (3 lapszám): 17.490 Ft

Figyelem: a Battlefield 4 Premium csak Battlefield 4 alapjátékkal játszható, mert öt később megjelenő DLC-t foglal magába. A Premiumról itt találsz bővebb információkat. A PC Guru előfizetés mellé kizárólag PC-s változat kérhető.

A Battlefield 4 és Premium előfizetés ellenben magába foglalja az alapjátékot és a Premiumot is! Így ha végig uralni szeretnéd az internetes csatateret, ez a dolog legjobb és legbiztosabb módja.

Persze nem kizárólag a Battlefield 4 rajongóit kényeztetjük el. Őszi-téli előfizetési akicóink között olyan játékokat találhattok, mint az Assassin's Creed 4, a Watch Dogs, vagy épp a Batman: Arkham Origins. Felhívjuk a figyelmet továbbá, hogy a régi előfizetőink számára ezúttal is kedvezményes árat biztosítunk.


Kérdésed van előfizetés ügyében? Irány a PC Guru előfizetés tudástár!

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!