Az első hivatalos Warcraft-film már annyi ideje vesztegel a fejlesztői pokolban, hogy komolyan kételkedni kezdtünk abban, hogy valaha is meglátja a napvilágot. Mindig csak annyit hallani, hogy készül, de csak lassan, ez pedig sosem jelent jót -- ma azonban végre megtört a csend, s már látszik a cél, ugyanis a Comic-Conon látható volt az első teaser trailer a Warcraft-filmből.

A rendező Duncan Jones elmondta, hogy mindig is szeretett volna egy olyan filmet készíteni, ami mélyen elmerül a fantasyvilágban, s ezzel a projekttel végre lehetősége nyílik az álma megvalósítására. Sajnos még sokat kell várnunk arra, hogy az egyszerűen csak Warcraft névre keresztelt film (mely amúgy az adatlapon is látható World of Warcraft játékon alapszik) a mozikba kerüljön, a forgatás ugyanis csak 2014 elején kezdődik meg.

A kedvcsináló előzetest egyelőre nem tették közkinccsé, de ha esetleg feltűnik az internet sötét bugyraiban, azonnal bővítjük a hírt. Addig is lehet örülni: a Warcraft-filmet már csak egy kataklizma állíthatja meg!