A Blizzard hivatalos oldalára látogatva rögtön az első információk fogadnak minket a Blizzard rendszeresen, majdnem minden évben megrendezett találkozójáról, a BlizzConról. Mint megtudtuk, a 2014 rendezvény a szokásos helyen, Anaheimben lesz, mégpedig november 7. és 8. között -- ez egy hétvégi időpont, konkrétan péntek és szombat.

A jegyek megvásárlására mindösszesen két nap van, ám tudva azt, hogy milyen gyorsan elkapkodják ezeket, több nem is kell. Az első időpont május 7-én lesz, s ekkor a közönséges, 200 dolláros belépőket szerezhetjük meg, majd május 10-én újabb alkalom nyílik a bejutásra, ám ekkor már mélyebben a zsebünkbe kell nyúlni, ugyanis ekkor csak a 750 dolláros jegyek lesznek kaphatók. Az extra ár azzal indokolt, hogy ezzel a BlizzCon előtti vacsorára is bejutunk, melynek bevétele egy gyerekkórház számlájára jut. A cég természetesen idén is biztosít virtuális férőhelyeket, vagyis azt a lehetőséget, hogy otthonunk kényelméből nézhessük a paneleket, de ennek részleteit majd csak később ismertetik.

Kíváncsian várjuk már a novembert, ugyanis szeretnénk tudni, hogy mit tervez a cég. Várhatóan friss információkat kapunk a World of Warcraft, a Heroes of the Storm és a Hearthstone jövőjéről, talán láthatunk valamit a Starcraft 2-saga utolsó felvonásából, s ha van egy nagy adag szerencsénk, a Blizzard a következő nagy dobását, a Titant is leleplezi végre, bár erre igazán semmi nyom nem utal -- reménykedni azért lehet…

blizzcon-2014.jpg