A Borderlands 2 legújabb letölthető tartalma PC-re, Macintoshra és Xbox 360-ra december 17-én fo jelenik meg, míg PS3-ra egy nappal később, december 18-án fog befutni. A 3 euróba kerülő How Marcus Saved Mercenary Day Headhunter DLC a karácsonyi színekben pompázó Gingertonba invitál minket, ám nem könnyed kis nézelődésben lesz részünk, a falucskában ugyanis szőrén-szálán eltűnt Marcus fegyverszállítmánya, s most rajtunk áll, hogy megtaláljuk azt.

A feladat teljesítése során az idillinek tűnő, de veszélyes helyszín minden sarkán résen kell lennünk, a helyi főnök, Abominable Mister Tinder Snowflake ugyanis minden csatlósát ránk ereszti, sőt ő maga is igyekszik majd eltenni minket láb alól.

A DLC teljesítését követően Abominable Mister Tinder Snowflake feje a jutalmunk, ami minden kaszt számára más arckifejezéssel érkezik, illetve ünnepi ruházatot is kapnak a kincsvadászok, például ronda kötött pulcsit, vagy télapószerelést. A Gearbox ezen felül az extra ünnepi hangulat kedvéért egy klasszikus karácsonyi nóta sajátos verzióját is bepakolta, így érdemes lesz nyitott füllel járni.