Már csak három napot kell aludni, és megjelenik a Borderlands 2 utolsó letölthető tartalma, a Tiny Tina's Assault on Dragon Keep. Ez lesz a játék eddigi legnagyobb bővítménye, hiszen nagy, egyedi pályákat, új ellenfeleket és persze erős fegyvereket hoz, mindezt pedig egy olyan formában tárja elénk, ami minden bizonnyal sok rajongó arcára fog mosolyt csalni.

A történet szerint az eredeti Borderlands három tagja a szabadidejében leült játszani egy táblajátékot Tiny Tinával. Természetesen nem egy szokványos társasjátékról van szó, hanem a Dungeons and Dragons helyi megfelelőjével, melyben a kalandot első kézből élhetjük át, miközben Tina kénye-kedve szerint alakítja a történet alakulását.

Az alábbi videóban a június 25-én, PC, Xbox 360 és PlayStation 3 platformra megjelenő, 10 dollárt kóstáló (Season Pass DLC birtokában ingyenes) letölthető tartalom első öt percét láthatjátok. Jó szórakozást!

Borderlands 2 -- Megjelenés: 2012. szeptember 21. -- Gépigény: CPU: 2 magos / 2400 MHz, RAM: 2 GB, VGA: SM 3.0, DX 9.0c / 256 MB, HDD: 13 GB