Megjelent az Amazonon a Dishonored Game Of the Year kiadása, az oldalért felelős kolléga azonban úgy tűnik, nem volt a helyzet magaslatán. Az illusztrációhoz ugyanis nem Corvo kalandjainak dobozát illesztette be, hanem az Elder Scrolls Online különleges, Imperial Edition névre hallgató díszkiadásának fotóját.

Természetesen hamar korrigálták a hibát, de az internet éber népe időben lementette az ominózus képet, így mi is megcsodálhatjuk a valóban gusztusos csomagot. A kinézetre is impozáns doboz legfőbb éke természetesen a 30 centis Molag Bal szobor -- daedra herceg még nem kellette magát ennyire... Persze ezen kívül is csupa jóság várja a rajongókat: fémtokba rejtett lemez, egy 224 (!) oldalas, gazdagon illusztrált „Emperor's Guide to Tamriel” album, egy, a különböző frakciókat is feltüntető térkép a birodalomról, és pár digitális ajándék: két darab Mara-gyűrű (lehet, hogy most ez kell ahhoz, hogy házasságot köss, ezúttal persze egy másik játékossal?), egy mudcrab pet (mennyire cukiság már!), egy fehér imperial ló, no és az igazán csábító lehetőség, hogy imperial karaktert indíts, bármelyik frakcióhoz is csatlakozol -- mert hát „római légiósnak” lenni, főleg fehér lovon, az tényleg királyság.  

A képen ugyan a PlayStation 4 logója díszeleg, de nem hiszem, hogy a többi platform kimaradna a mókából, hiszen a The Elder Scrolls Online a PS4 mellett PC-re, Macre és Xbox One-ra is megjelenik – az eddigi tervek szerint Windowsra és OS-X-re április 4-én, míg konzolokra júniusban. Árat egyelőre még nem tudunk, de ez kora délután változik, ugyanis a hazai forgalmazó ígérete szerint még ma befutnak a hivatalos árak és specifikációk -- akit érdekel, nézzen vissza délután!

elder-scrolls-online-imperial-edition-small.jpg
The Elder Scrolls Online Imperial Edition (kattints a nagyobb verzióért!)