• PS4-en nagyjából 40 GB-ot foglal a játék
  • Lesznek dedikált szerverek
  • Applikációt kap Androidra, iOS-re, Windows Phone-ra és Kindle-re
  • Az applikáció november 3-án jelenik meg
  • Call of Duty: Advanced Warfare minimum gépigény

Azt már a hó elején megtudtuk, hogy a Call of Duty: Advanced Warfare digitális verziója 48,84 GB-ot foglal el az Xbox One merevlemezén. Most a PSN adatlapnak hála már azt is tudjuk, mekkora helyet nyúl le a játék a PS4 winchesteréből: 42,6 GB, legalábbis az amerikai PSN ezt állítja, míg az Egyesült Királyságban fellelhető részleg szerint az Advanced Warfare „csupán” 39,7 GB-ot foglal le magának. Persze, az a pár gigabyte már nem oszt, nem szoroz.

Aztán Michael Condrey azt jelentette be, hogy a játék támogatja a dedikált szervereket, a részletekbe azonban nem ment bele, viszont megtudtuk, hogy november 3-án, a Day Zero Edition premierjével egyidőben egy mobilapplikáció is megjelenik a Call of Duty: Advanced Warfare mellé Androidra, iOS-re, Windows Phone-ra és Kindle-re. Az egykori Elite fejlesztője, a Beachhead Studio programja a klánháborúk mobilról intézhető szegmenseire fókuszál majd, így olyan opciókat tesz elérhetővé, mint a Clan Wars, a War Room, az Active Roster, a Clan Profile, a Clan Calling Cards és az Emblem Editor.

Mindemellett a november 4-én érkező új Call of Duty etap kapott egy újabb trailert, amiben három jó barát a nagy lövöldözés közepette kezd el nosztalgiázni azokról a „régi” szép időkről.