A Treyarch és az Activision októberben, minden pénteken egy élőközvetítést fog tartani, aminek keretében további részleteket oszt meg velünk a Black Ops 3-ról. Ez a Black Ops Fridays, aminek első részében a Redwood multiplayer pályával, valamint a kilencedikként bemutatott specialistával, Firebreakkel ismerkedhettünk meg.

A Redwood az észak-kaliforniai Redwood erdőbe helyezi az akciót, a pálya egyik különlegessége pedig az, hogy ezt készítették el utoljára, így a fejlesztés során felhalmozott tapasztalatokat ebben mind kamatoztatni tudták, aminek egy különleges aréna lett az eredménye. Az ígéretek szerint bármelyik játékstílus kedvelője jól érzi majd magát itt, sőt, még némi trükközésre is lehetőség nyílik egy víz alatt folyosónak hála, amivel az ellenfelek háta mögé kerülhetünk.

Ami a frissen bemutatott specialistát, Firebreaket illeti, talán nem nehéz kitalálni, hogy mi az erőssége. Igen, a tűz mestere. A speciális fegyvere a Purifier névre hallgató lángszórója, a különleges képessége pedig a Heat Wave, ami lebénítja, azt, aki elé kerül.