Az Activision ma bejelentette: április 3-án jelenik meg a Devastation névre keresztelt letölthető tartalom a Call of Duty: Ghostshoz. Ez a játék második nagy bővítménye, s ahogy megszokattuk, ez is ideiglenesen, nagyjából egy hónapig, kizárólag Xbox One és Xbox 360 konzolra lesz elérhető.

A csomagban négy új multiplayer pálya és egy új fegyver található, valamint megkapjuk a kooperatív Extinction mód második fejezetét is. Mindez önmagában 15 dollár, de a Season Pass keretében is megszerezhető a többi három DLC-vel együtt 50 dolláros vételáron.

A Call of Duty: Ghosts Devastation DLC új pályái:

  • Ruins - egy maja templom lábánál a folyik a harc, a rengeteg magaslat pedig gondoskodik arról, hogy bárhonnan jöhessen a támadás. Field Order: vulkánkitörést okozhatunk.
  • Collision - kisméretű, gyors játékmenetnek kedvező pálya, mely egy hídnak ütközött szállítóhajóra invitál. Field Order: repülőgéppel a magasból szórhatjuk meg az ellenfeleinket.
  • Behemoth - egy dél-afrikai ásatás a helyszín, ahol nagy teret kapunk az akciózásra. Field Order: egy helikoptert hívhatunk be támogatásképpen.
  • Unearthed - a Modern Warfare 3 klasszikus Dome multiplayer pályájának átdolgozott változata. Field Order: egy idegen fegyverrel kerülhetünk fölénybe.
Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

A Devastation DLC említett új fegyvere a Ripper nevet kapta, s ennek az a különlegessége, hogy géppisztoly és gépkarabély móddal rendelkezik, ami között harc során szabadon váltogathatunk, ezzel az egyik leginkább sokoldalú fegyverré téve a Rippert.

A Call of Duty: Ghost kooperatív módja, az Extinction második fejezete közvetlen folytatása az első részben történteknek, a friss kaland fénypontja pedig az lesz, hogy megmérkőzhetünk a 30 méter magas földönkívüli behemóttal, a Krakennel -- szerencsére kapunk ellene egy új, kiegészítőkkel felszerelhető fegyvert, a Venom-X-et.