A Treyarch-féle Call of Duty-játékok nem jelentik a rajongók szíve csücskét, de egy valamiben azért mindenképpen előnyben van a kistestvér, s ez nem más, mint a kooperatív multiplayer mód, melyben náci zombik keserítik meg az életünket, játékról játékra egyre kacifántosabb és érdekesebb módon.

Ezzel szemben az Infinity Ward egy fapadosnak mondható módot kínál, amiben holmi kommandósokat kell elintézni, de ez idén, a Call of Duty: Ghostsban végre változni fog, a fejlesztők ugyanis előálltak egy megfelelő válasszal a náci zombikra: földönkívüli lényeket fogunk ölni!

Az új, Extinction névre keresztelt meccstípus a frissen kiszivárgott játékképeken, illetve a korábban kikerült achievementekben tűnt fel, a feladatunk pedig az lesz, hogy egy hordányi idegent intézzünk el, illetve pusztítsuk el a kaptárjukat, természetesen körről körre egyre mostohább körülmények mellett.

Az Activision a hivatalos Instagram profilján már közzétett egy kedvcsinálót az új módhoz, így már nem lehet messze a leleplezés sem. Várjuk a részleteket és az első videót!

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!